..

..

PEMILIHAN SELANGOR BUKTI MELAYU TIADA TEMPAT DALAM #DAP @dzainalabidin @Zahid_Hamidi

on Monday, November 2, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsKeputusan pemilihan jawatankuasa DAP Selangor membuktikan orang Melayu tiada tempat dalam parti chauvinis Cina  ini . 

Walaupun mereka mengumumkan perlantikan 3 orang Melayu iaitu Aziz Bari , Edry Eddy Yusof dan Rara di dalam jawatankuasa negeri , ia tidak dapat menutup sikap chauvinis Cina parti itu   dan hanya memilih pemimpin dalam pemilihan  mengikut kaum . 

Malah perlantikan ini hanya sebagai wayang untuk menunjukkan DAP parti  tidak perkauman dan juga memudahkan mereka memperalatkan mereka ini bagi menarik sokongan anak muda Melayu . . 


Selaitu itu , menariknya jawatan Pengerusi  negeri yang kini  diterajui Tony Pua walaupun mendapat undi sedikit menunjukkan sikap hipokrit DAP .

 Dulu semasa keputusan PRU13 , mereka  memperbodohkan rakyat dengan undi popular , tetapi dalam memilih Pengerusi DAP   negeri disebabkan 15 orang AJK DAP Selangor adalah Cina kiasu maka diangkat Tony Pua bukannya Gobind . 

DAP parti HIPOKRIT !!


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.