..

..

ZAHID HAMIDI JAWAB FITINAH TUDUHAN DAP ISU KONTRAK URUS KEMASUKAN BANGLADESH

on Wednesday, October 21, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Inilah perangai double standard puak  pembangkang .Jika syarikat keluarga pemimpin pembangkang mendapat kontrak dan projek , mereka membisu seperti contoh  skandal kontrak lounge membabitkan seorang   Exco DAP ketika memerintah Perak . klik di sini
Tetapi kalau membabitkan pemimpin BN yang baru membida , terus mereka menuduh kontrak telah diperolehi seperti berlaku kepada DS Ahmad Zahid Hamidi . 
Sewajarnya Zairil perlu melihat dulu rakan-rakannya di dalam DAP sebelum nak menuduh pihak lain . Ibarat seperti mengata dulang paku serpih mengata orang dia yang lebih ..

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi menafikan dakwaan bahawa adiknya telah memperoleh kontrak menguruskan kemasukan 1.5 juta pekerja warga Bangladesh secara sistem dalam talian.
Beliau berkata, syarikat adiknya itu hanya disenaraikan dalam senarai pembida kontrak tersebut tetapi masih belum dipilih.
“Kita masih belum buat keputusan. Tidak ada sebarang surat pengesahan lagi.
“Ia hanya disenarai pendek, tetapi masih belum lagi dipilih,” katanya pada sidang media di Pameran dan Persidangan 4th General Polis and Special Equipment (GPEC) Asia 2015 pada Rabu.
Menteri Dalam Negeri itu berkata, kementerian telah menerima beberapa kertas cadangan daripada syarikat syarikat yang berminat untuk mendapatkan kontrak tersebut.
Sebelum ini, Penolong Setiausaha Publisiti DAP, Zairil Khir Johari berkata, syarikat Real Time Networking Sdn Bhd milik adik Zahid perlu dikeluarkan daripada senarai syarikat yang membida untuk menguruskan kemasukan 1.5 juta pekerja warga Bangladesh.
Zairil berkatam tindakan itu perlu dilakukan demi kepentingan awam.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.