..

..

LAGI KEBODOHAN KAKI HASAD DENGKI SUARA RAKYAT FITNAH ROSMAH DI PBB

on Thursday, October 1, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Bodoh benar jika tidak faham fungsi isteri Perdana Menteri!!

Banyak penglibatan isteri2 ketua2 negara dlm berbagai kerja2 amal & kebajikan jika suami mrk melawat ke sesebuah negara. 

Cubala buka minda utk kenali tugas mrk di samping suami bila ada lawatan ke luar negara. 
Ini lawatan PM ke PBB..bukannya DYMM Agong!!!

Jika DYMM Agong ke luar negara tentu isteri Baginda ada juga acara yg perlu dilakukan.

*tu dlm gambar tu bini2 siapa sebelah Datin Seri Rosmah ?? 


**nak tengok nnt jika pembangkang jd PM, adakah mrk akan kurung/bungkus isteri mrk utk halang org ramai bercakap ttg mrk?


Mmg penuh hasad & dengki!!


FB :  Hamidah Abdul Hamid Hamidah


4 Responses

  1. Anonymous says:

    X banyak negara yg mengamalkan sistem monarchy. Jadi, utk ambil mudah PBB standardizekan kpd. First Lady..itu boleh terima.
    Yang public x nak terima ialah cara RM menonjolkan dirinya yg lebih sudu dari kuah.
    Imej PM sebelum 1MDB dah x berapa elok dgn isu FLOM, Cincin, Altantuya,..
    Ringkasnya, public masih compare pembawakam Datin Seri Siti Hasmah yg tidak over ambitious..

  2. Anonymous says:

    Isu kitar sampah Pakatan Sampah.. isu2 macam ini lah yg mereka akan 'majukan' Malaysia..

  3. Anonymous says:

    Mat Sabu mana mau bawa bini dia ke hulu ke hilir. Faham-fahamlah jika suami tu bengong isteri lagilah tongong.

  4. Anonymous says:

    Kejayaan seorang suami itu adalah kerana ada isteri di belakangnya. Jadi jangan asyik pandang serong je pada Rosmah. Lagipun lain orang lain caranya.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.