..

..

TINDAKAN SOO WINCI PERBUATAN PALING BODOH MEMALUKAN ARTIS MALAYSIA

on Saturday, September 5, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



Saranan KARYAWAN  yang menasihat artis agar tidak masuk campur dalam isu semasa politik negara merupakan tindakan tepat . Ini kerana jik artis seperti Soo Winci  yang desak PM meletak jawatan secara terbukan di You Tube  ingin terlibat dalam politik sepatutnya beliau masuk terus parti pembangkang seperti DAP . 

Bukannya membuat video  di you tube sudah boleh menunjukkan beliau ada hak bersuara dan demokrasi .  Jika tak suka PM dan kerajaan dia boleh tentukan melalui undi iaitu saluran demokrasi yang sah .

Jika artis seperti Soo Winci mendesak seperti pembangkang yang mahu jatuhkan seorang Perdana Menteri yang dipilih oleh rakyat bukan langkah bijak tetapi sebaliknya BODOH !!

Ia seolah-olah merosakkan nama baik artis keseluruhannya ibarat nila setitik rosak susu sebelanga .





Presiden Karyawan, Datuk Freddie Fernandez menasihati golongan artis agar lebih berhati-hati membuat kenyataan terutama berkaitan dengan isu semasa dan politik tanah air.

“Artis seharusnya berfikir dulu sebelum mengeluarkan kenyataan agar tidak kelihatan kurang bijak. Lagipun tidak kena pada tempat untuk artis mengulas mengenai isu politik. Malah, dia sendiri berada di Taiwan dan tidak tahu apa yang berlaku di Malaysia”

“Saya sendiri pun tidak tahu siapa yang dia wakili kerana realitinya dia tidak berada di sini. Banyak yang pihak kerajaan laburkan dalam industri kreatif dan jangan hanya fokus kepada keburukan semata-mata,” jelas Freddie seperti yang dilaporkan BH online

Baru-baru ini, Soo Wincci telah menyuarakan pendapatnya melalui video mengenai ketidakpuasan hati terhadap corak pemerintahan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak serta mendesak PM untuk meletak jawatan. Selain itu, dia juga turut bersedia dengan tindakan terhadap apa yang dilakukannya itu.



3 Responses

  1. Anonymous says:

    Inilah contoh ARTIS dari puak PENDATANG KAPIRDAJAL RASIS/PORNO/HOMO DAPBANGKAI BABI/PKRHOMO; yg. tak habis-habis mahu MEMIJAK ISLAM/umatnya serta NEGARA ISLAM, pusaka nenek moyang berzaman kita ini!

    Si BETINA BANGKAI BABI ni baik terus BERAMBOS dari Malaysia ni - aku syak dia nak jadi jadi popular-mcm-artis-PORNO kat Lollywwod tu; kot dah LAHAP JUBOQ Soros ZIONIS BANGKAI BABI tu kot; dapatlah TAJAAN EKSPRES pi LollywoodPORNO!!

    Nek Tempoyak.

  2. Anonymous says:

    buatlah macam mana pun..babi tetap babi juga. tak tahu berterima kasih..

  3. Dimana hak kebebasan bersuara, kalau semua nak sekat.....apakah politik itu hak kelompok tertentu bagi WN Malaysia, Walaupun kita bersekongkol dengan seseorang itu takkanlah 100% kita bersetuju dengannya semata-mata kerana individu itu First Man in this country.....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.