..

..

MENTERI BATALKAN PENAJAAN PELAJAR DI UNIVERSITI TAYLORS SEBAB TAMATKAN KONTRAK BAS !!

on Friday, September 18, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



Syabas DS Ismail Sabri Yaakob selaku Menteri yang menjaga MARA mengambil tindakan drastik terhadap Universiti Taylors yang kurang ajar membatalkan kontrak bas Wawasan Putra disebabkan membenarkan  bas disewakan membawa peserta Himpunan Merah .

Ini lah harga perlu dibayar kepada Taylors Universiti disebabkan campur tangan dan menghalang himpunan dihadiri orang Melayu .

Kalau mereka boleh guna kuasa tamatkan kontrak bas syarikat ini , kita pun ada kuasa tamatkan penajaan di universiti swasta ini !!


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Kenapa hantar pelajar tajaan MARA ke Uni swasta bukan bumi, ada yg di hantar ke Sunway, ada yg di HELP ? Dulu ada Kolej MARA di Kuantan ditutup akhir nya Kolej Swasta Milik Bukan Bumi yang untung- MARA dan JPA patut melihat kembali polisi menghantar pelajar kursus persediaan di Kolej-kolej swasta- kenapa tak adakan pusat persediaan sendiri untuk pelajar bumi yang akan keluar Negara.

  2. afina says:

    Ada je kolej persediaan yg owner bumi? Kolej Mara tu pun x cukup nk tampung. Intec for jpa stdn..jpa pun hntr juga ke private kolej like kbu..etc

  3. JPA pun dah kurang hantar ke INTEC sedangkan kapisiti INTEC masih banyak kosong lagi.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.