..

..

HADIR MAJLIS PAKATAN HARAPAN , PUDIN WAJIB DIPECAT UMNO @NajibRazak

on Wednesday, September 23, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsUMNO memberi surat tunjuk sebab kepada Pengerusi Akademi Belia, Datuk Saifuddin Abdullah berikutan tindakan bekas Ahli Parlimen Temerloh itu yang menghadiri pelancaran penubuhan Pakatan Harapan, di Subang Jaya, hari ini.

Ia disahkan Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor, yang turut memaklumkan dihantar petang ini dan Saifuddin mempunyai 14 hari untuk memberi maklum balas terhadap surat berkenaan.

"Kami sudah hantar surat (tunjuk sebab) untuk bertanya kepadanya kenapa dia menghadiri program pembangkang dan dia mesti memberikan jawapan dalam tempoh 14 hari.

"Jika dia tidak berbuat demikian, dia akan dibawa ke Lembaga Disiplin yang akan memutuskan tindakan selanjutnya," katanya.*** Kita tidak mahu gunting dalam lipatan dalam UMNO . Bersama  di pelancaran Pakatan Harapan jelas mengkhianati parti !!  Lembaga Disiplin perlu pecat Pudin dari parti . 


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.