..

..

AHLI PARTI KENA SEDAR SERANGAN KEPADA PM AGENDA JATUHKAN KERAJAAN UMNO @dzaidisaid

on Monday, August 24, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments


GPB cukup tertarik style  ucapan Ketua UMNO Bahagian Permatang Pauh Datuk Mohd Zaidi Hj Mohd Said yang mempunyai pandangan tersendiri dalam isu -isu melanda politik negara terutama serangan fitnah ke atas Perdana Menteri dalam isu 1MDB dan RM2.6Billion.

Walaupun telah dijelaskan Presiden UMNO  semasa perasmian Mesyuarat Bahagian tentang  dana politik RM2.6 Billion diterima hanyalah  untuk perjuangan parti UMNO bukannya kepentingan diri , ia masih lagi tidak dapat diterima segelintir ahli parti .

Beliau menggambarkan serangan bertubi-tubi kiri dan kanan  termasuk dalam UMNO sendiri yang sering mempertikaikan apa dibuat Presiden  adalah sebahagian agenda melemahkan Melayu dan memastikan kerajaan Melayu ini musnah di tanahair ini .

Malah keputusan Presiden parti menerima dana politik RM2.6billion adalah semata-mata untuk mempertahankan kerajaan UMNO ini kekal mentadbir .

3 Responses

 1. Anonymous says:

  Si PENGKHIANAT NYANYUK-no-1, JANGAN beranganlah anak/keturunan dia nak jadi PM/Presiden UMNO; PI BERAMBOS!

  Baru kita sedaq PERANCANGAN amat LICIK keturunan PENGKHIANAT tu disyaki nak MENGUASAI UMNO dan K'jaan melalui Kedah! Mcm. Kedah tu keturunan depa punya! Bukan main lagi di majlis dia baru-baru ini, dia dikelilingi si BETINA-BETINA-omputih-KEPARAT berkostum termasuk dgn. pakaian-ala-puak SYAITAN, serta TAUKEH-TAUKEH PENJILAT dia!

  Lihat PERMAINAN amat KEJI dan LICIK yg. tak habis-habis oleh si DALANG-DUA-MUKA amat MERBAHAYA ni serta penyokong PENDENDAM dia - di http://wargamarhaen.blogspot.com/2015/08/dana-asing-rm26-b-sebabkan-rakyat.html , Dana Asing RM2.6 b sebabkan rakyat pandang serong UMNO- Mukhriz, 20 Ogos 2015; dan di - http://www.bnbbc.my/mukhriz-cadang-pemilihan-umno-tahun-depan/ , Mukhriz cadang pemilihan UMNO tahun depan (MELUAT betul aku dgn. puak PENGKHIANAT/PENDENDAM ni)!

  Org. KEDAH pilih UMNO utamanya, bukan pilih anak beranak PENGKHIANAT- yg. pandai BERPURA-PURA selama ni – maka ambil balik KEDAH dari keturunan PENGKHIANAT ni!

  Dan ingat tak PEMBUNUHAN KEJAM dlm peristiwa Memali tu - BUKA juga balik kes ni! Mungkin agaknya anak beranak PENGKHIANAT ni akan nak TUTUP mulut MEDIA! Dah tiba masanya MANGSA-MANGSA PEMBUNUHAN KEJAM ni dapat PEMBELAAN akhirnya!

  Nek Tempoyak.

 2. Ahaiii

  Tak berani siar komen aku ke pengampu Najib

 3. Ahaiii
  Perangai sama dgn bos korang....

  Pee Mmmm

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.