..

..

SOLIDARITI KETUA BAHAGIAN UMNO DEPAN BALAI POLIS DANG WANGI UNTUK DR SHAIK HUSSEIN #Solidariti4DrShaikHussein

on Thursday, July 16, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Sejurus Ketua UMNO Bahagian Bagan Dr Shaik Hussein Mydin ditangkap POLIS di P.Pinang dan terus dibawa ke Balai Polis Dang Wangi ,  beberapa Ketua Bahagian hadir memberikan sokongan kepada beliau antaranya Menteri DS Ismail Sabri ,  DS Reezal Merican dan lain - lain lagi. 

 Kita mengharapkan Datuk Dr Shaik Hussein dilepaskan  esok memandangkan lusa adalah untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri . 

Jika ditahan lebih lama  lagi memang melampau kerana  sebab  kritik IGP sahaja di telegram boleh ditahan di bawah akta Hasutan .  PM dikritik setiap hari tak pulak melenting seperti IGP  ini  kecuali fitnah jahat mengaitkan beliau dan keluarganya . 

One Response

  1. Dapigs kritik dan tuduh IGP macham2 patutnya kena juga lah. .kalau tidak depa gelak berdekah2 ikut belakang..namun kalau tangkapan Ketua Bahagian ini isyarat simbolik untok tangkap Dapigs pada masa depan itu kira ok lah...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.