..

..

PEJABAT PM BIDAS MALAYSIAN INSIDER PUTAR BELIT ISU ZAKAT MAIWP

on Friday, July 3, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments
MEDIA PEJABAT PERDANA MENTERI
“1. Pejabat Perdana Menteri menafikan laporan portal The Malaysian Insider yang bertajuk “Peningkatan kutipan zakat antara faktor Malaysia diiktiraf Fitch, kata Najib”. Laporan tersebut adalah tidak tepat.
2. Di Majlis Penyampaian Sumbangan Aidilfitri anjuran MAIWP pada hari ini, YAB Perdana Menteri telah berkata bahawa antara faktor peningkatan kutipan zakat termasuklah pengenalan dasar kerajaan yang betul dan pengurusan ekonomi yang baik dengan dibantu oleh sistem pembayaran zakat tersusun.
3. YAB Perdana Menteri juga berkata bahawa badan penarafan antarabangsa Fitch semalam telah menaiktaraf unjuran Malaysia daripada ‘Negatif’ kepada ‘Stabil’ kerana pengurusan dan kedudukan ekonomi serta kewangan negara.
4. YAB Perdana Menteri tidak pernah berkata bahawa peningkatan kutipan zakat adalah antara faktor Malaysia diiktiraf oleh agensi penarafan Fitch.
5. Pejabat Perdana Menteri kesal dengan The Malaysian Insider yang cenderung memutarbelit kenyataan YAB Perdana Menteri dan kerajaan sehingga menimbulkan salah faham dan keresahan dalam masyarakat.”
Komen GPB
Malaysian Insiders portal penipu dan putar belit telah menarik balik artikel berkenaan setelah Pejabat PM mengeluarkan kenyataan ini .  Jika tak ditegur , maka macai2 PR akan terus menyebar fitnah kepada rakyat bahawa Fitch Rating sebab kerana kutip duit zakat . 4 Responses

 1. Anonymous says:

  haramkan saja insider tu.. dasar orang kafir penuh helah dan tipu daya serta fitnah

 2. Anonymous says:

  Bukan ke portal itu dibiyai olih George Soros jugak? Sebab itu perangai media itu seperti yahudi lagaKnya.

 3. Anonymous says:

  Betull tu....

  Tangkap sumbat dlm penjara....

 4. Anonymous says:

  Berita terbaru! Berita Hangat!Panas!Panas!Panas!

  In another sensational expose, The Wall Street Journal (WSJ)
  reported today that Malaysian investigators have traced nearly US$700 million of deposits into what they believe are personal bank accounts of Prime Minister Najib Abdul Razak.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.