..

..

Bukti Dokumen Palsu Oleh #WSJ Fitnah @NajibRazak.

on Wednesday, July 8, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 CommentsWSJ terkantoi lagi apabila dokumen  yang mereka dedah mengaitkan kononnya wang masuk ke akaun Ds Najib ternyata palsu.
Akaun di tutup bulan ogos 2013, tapi masih ada transaksi dibuat tahun disember 2014? wah, hebat betul sumber bukti forensik lembu2 anti najib ni yee
IMG-20150707-WA0082IMG-20150707-WA0115Baca pendedahan dokumen palsu oleh 2 blog ini
Hasil Siasatan Forensik Dokumen Menunjukkan WSJ di Pihak Benar :KLIK SINI
Anti @NajibRazak Keluarkan Dokumen Bank Kononnya Dari WSJ … Sayangnya Diubahsuai – : KLIK SINI
IMG-20150707-WA0121


2 Responses

  1. Anonymous says:

    .paul joseph goebbels [menteri propaganda NAZI ]dianggap sebagai pelopor dan pengembang teknik propaganda modern. Teknik jitu ciptaannya diberi nama Argentum ad nausem atau lebih dikenali sebagai teknik Big Lie (kebohongan besar). Prinsip asas teknik ini adalah menyebarluaskan berita bohong melalui media massa "sekerap" mungkin sehinggalah "kebohongan"tersebut dianggap sebagai suatu 'kebenaran'.


    Prinsip dari tekniknya itu adalah menyebarluaskan berita "bohong "melalui "media massa "sebanyak mungkin dan sesering mungkin hingga kemudian kebohongan tersebut dianggap sebagai suatu kebenaran. "Sederhana" namun "mematikan."(Dapat mempengaruhi rakyat secara berkesan -kemenangan besar dalam pilihan raya lalu dengan menyebarkan propaganda palsu kepada rakyat jelata )    understand now right my great genius gifted muslimin malays ummah....

  2. Anonymous says:

    Another evil propaganda came out......

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.