..

..

STRATEGI HALUS DAP GUNA BANJIR KELANTAN UNTUK MENIPU ORANG MELAYU

on Monday, June 15, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment



1. Hanya perlu siapkan satu rumah mangsa banjir di Gua Musang, buat sidang akhbar dan lancarkan Impian Kelantan. Mudah bukan? Berbanding dengan berpuluh malah beratus rumah yang telah disiapkan oleh Kerajaan Persekutuan, Kerajaan Negeri dan NGO untuk mangsa banjir yang tidak dihebohkan, DAP bijak bermain dengan politik kemelayuan.

2. Bacalah sejarah bagaimana pemimpin2 DAP mengambil hati orang-orang Melayu,bagaimana Lee Kuan Yew memakai songkok dan masuk ke dalam kampung-kampung Melayu.

3. Mereka kini bertindak lebih professional. Latih anak-anak Melayu seperti Rara, Dyana Sofya dan Melati untuk menarik golongan muda. Mungkin satu hari nanti ada pulak golongan Ustaz yg akan menyertai Dap.Segalanya berkemungkinan.


One Response

  1. Anonymous says:

    Tok Janggut pun ada ...Baguih sungguh orang Melayu dok sokong DAP ... Tunggu bila depa dah perintah Malaysia .... baru tau sapa tu DAP... masa tu dah terlewat ...semua pelembagaan yang depa benci akan diubah ... anak melayu jangan harap dapat masuk Universiti, jangan harap nak dpt biasiswa, jangan harap dapat beli rumah dengan harga yang lebih murah (rumah pun takkan ada lagi), semua bandar dikuasai orang cina saja..... Melayu dok jer la kat kampung2, pinggir bandar ... lagi pun orang melayu memang suka macam tu... Puas hati dapat jatuhkan orang melayu lain walaupun yang nak naik akan merosakkan orang melayu sendiri... kena gula2 sikit dah heboh DAP tu baguih ....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.