..

..

" RISALAH ANJING DAP & JEBON " TERSEBAR CUKUP MERISAUKAN CALON PAS PRO PAKATAN

on Wednesday, June 3, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments
Kempen pemilihan Jawatankuasa Tertinggi pada Muktamar PAS ke-61 semakin panas  apabila beberapa risalah kempen yang berbentuk provokasi mula diedarkan.

Risalah tersebut menyenaraikan calon didakwa 'Kenali Anjing-Anjing PASMA' sebagai desakan agar para perwakilan tidak mengundi pemimpin-pemimpin tersebut.

Selain itu, risalah ini turut menggelar pemimpin-pemimpin ini sebagai, 'Anjing DAP', 'Bapak Segala Anjing' dan sebagainya.

Risalah itu telah didedahkan Ketua Penerangan Dewan Pemuda PAS Pusat, Ustaz Zaharuddin Mohamad menerusi laman facebook beliau.

Pastinya risalah ini cukup merisaukan kumpulan pro DAP ini kerana  ayam tambatan mereka di Pemuda iaitu Suhaizan Kaiat telah kalah teruk kepada Nik Abduh yang pro ulama .
Malah  Mat Sabu terpaksa mengeluarkan kenyataan mempertahankan DAP dengan menyatakan jangan takut dengan parti chauvinis ini sebaliknya mahu kerjasama untuk menawan negeri2 Melayu yang lain bagi menjadi Menteri Besar dari kalangan PAS  .
Mungkin dia sudah nampak gelombang penolakan calon2 pro DAP diketuai dirinya tak lama lagi ..
4 Responses

 1. Anonymous says:

  Banyaknya anjing jadian dlm parti islam. Dulu sibuk cerca polis dgn gelaran anjing kerajaan. Sekarang produk PAS anjing jadian. Yang kuat menyondol apa pula?

 2. Anonymous says:

  Gaji Sabu RM20,000 akan lesap selepas pemilihan PAS.

 3. Anonymous says:

  Mat sabu dh mula menggeletar sebab makin nampak gelombang perwakilan tolak dia. Selamat masuk parit la mat sabu.

 4. Anonymous says:

  Hidup dan perjuangan ibarat roda yang berputar. Sekali di atas dan sekali di bawah. Kalau kita berjuang kerana Allah, insyallah selamat dunia dan akhirat. Kalau berjuang kerana kedudukan dan wang yang sanggup menggadaikan Islam terimalah hakikatnya.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.