..

..

DAP MAIN KASAR DI PENANG , REEZAL MERICAN LANCAR #THELOGOSTAYS

on Sunday, June 21, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 10 Comments




Tarikh 19 Jun 2015 di Jalan Macalister, Pulau Pinang menyaksikan Dewan Bandaraya Pulau Pinang cuba meruntuhkan satu struktur tulisan UMNO di situ. Tiada surat notis yang memberi arahan struktur tulisan logo itu perlu dirobohkan. 


Jadi arahan siapakah yang menyuruh mereka  berbuat demikian ? Sudah tentu dari yang berkuasa Khalifah Lim Guan Eng. Agaknya sakit hatinya apabila terpaksa memandang logo keramat UMNO setiap kali melalui jalan itu.

 Sikap  pemimpin yang tidak menghormati logo parti lawan harus dikutuk kerana ini telah melanggar adab dalam berpolitik. 

Orang Umno walaupun bencikan DAP mereka tetap menghormati lambang roket parti tersebut. Dengki sangatkah mereka pada lambang keris dalam logo Umno tersebut? Tidak suka pada logo itu bermakna DAP ni anti - melayu.  Orang-orang Melayu Pulau Pinang  buka lah  mata bahawa DAP bukan parti yang bagus  untuk membela nasib mereka. Ingatlah, secara senyap parti ini cuba mengikis  kuasa Melayu di Pulau Pinang.

Suatu hari nanti jangan terperanjat sekiranya Melayu dilarang memiliki senarai harta di Pulau Pinang. Sewa boleh beli jangan...so say no DAP Pulau Pinang !

sumber : kl chronicle 


10 Responses

  1. Anonymous says:

    https://www.youtube.com/watch?v=RfcLfRXI1DE

  2. Unknown says:

    BUKAN SAJA LOGO STAY TAPI TAMBAH TULISAN JAWI DIATAS LOGO UMNO TU.

  3. Anonymous says:

    Cerdik sungguh pemimpin Brunie kerana tak beri kerakyatan pada pendatang yg dibawa penjajah.

  4. Anonymous says:

    Padan muka Melayu Pulau Pinang. Depa rasa depa keturunan Anak Mami. Gelang sekerat lengan. Pi mana-mana pun bila bercakap lentok saja lebih.

    Aksyen bukan main tapi bila dah kena dengan Cina Melaka langsung hanyut.

    La ni baru hangpa tau lenggok Boria pun tak boleh buat apa. Keturunan ni bila kena jek sikit anak depa pun boleh bawak pi makan angin kat Padang Kota. Janji jantan tu pakai baju jenama Arrow, seluar Amco, spek mata Ray Ban motor scambler, petik api Dupont rokok paling kurang pun Benson & Hedges.

    Bab DAP nak potong kepala kah atau naik cukai kah itu semua mami tak peduli. Janji siapa yang boleh jek lebih mami kira OK!

  5. Anonymous says:

    anon..12.39 pm
    apa yang hang merepet mcm hindu mabok todi ni syaiton?

  6. Anonymous says:

    depa lupa lah tuu..depa dok ingat BN masih perintah, jadi boleh buat apa saja puki-mak depa punya suka..

  7. Anonymous says:

    pandai sungguh strategis umno nak cari berita tentang kekejaman DAP/guan eng. mereka tahu apa akan jadi jadi kalu buat macam ni (buat struktur tanpa permit kelulusan)..modal buat struktur bukan banyak pun..RM2000 saja. tapi nilai politik RM200,000..

  8. #UMNONOBALLS
    #ZURIATBACUL

  9. Anonymous says:

    Anon 12:39,

    Terbaik... memang tepat sangat.

  10. Anonymous says:

    LO! YOU (MUSLIMIN: MALAYS )ARE THE ONES WHO LOVE THEM (KAFIR INFIDEL ) BUT THEY (KAFIR INFIDEL ) NOT LOVE YOU (MUSLIMIN:MALAYS ),AND YOU (MUSLIMIN: MALAYS )BELIEVE IN ALL THE SCRIPTURES (TORAH: TAURAT, GOSPEL: INJEEL ),WHILE THEY DISBELIEVE IN YOUR BOOK Al QURAN. AND WHEN THEY (KAFIR INFIDEL,HYPOCRITE ) MEET YOU (MUSLIMIN: MALAYS ),THEY SAY, "WE BELIEVE ".BUT WHEN THEY ARE ALONE, THEY BITE THE TIPS OF THEIR FINGERS AT YOU (MUSLIMIN: MALAYS ) IN RAGE. SAY "PERISH IN YOUR RAGE ".CERTAINLY. ALLAH SWT KNOW WHAT IS IN THE BREAST (ALL THE SECRETS ). S.Al IMRAN .V.119

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.