..

..

BILA NALAKARUPPAN SANGGUP JADI DRIVER BAWA TUN M JUMPA NAJIB SELESAI MASALAH !!

on Friday, June 26, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsKalau pemimpin berbangsa India boleh lihat betapa ruginya pertelingkahan antara Najib dan Tun Mahathir ini merugikan bangsa Melayu yan mengakibatkan pepecahan lagi ,  apakah kita masih lagi nak teruskan perang terutaman di bulan Ramadhan dan selepas ini Aidilfitri ?
Pada masa sama beliau menggesa Dr Mahathir untuk berhenti menyerang Najib . Sebaliknya beliau berkata Dr Mahathir seharusnya mengambil kesempatan berbaik dengan Najib.

 "Di bulan Ramadan ini, Dr Mahathir sepatutnya ambiklah kesempatan ini berbaik ajak minum kopi di rumah. 

 "Saya sendiri boleh jadi pemandu beliau dan boleh bawa beliau ke rumah Najib, ini bukan kepentingan peribadi tapi atas kepentingan negara dan rakyat. Nallakarupan turut menyeru kaum Melayu untuk bersatu dan mengelakkan pertelingkahan.

 "Sekarang ini beliau (Dr Mahahir) mahu hancurkan negara, kita tengok orang Melayu bergaduh banyak parti bergaduh, PAS dan DAP bergaduh, jika Umno berpecah Melayu akan rugi," katanya. – 24 Jun, 2015.


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.