..

..

WAN AZIZAH TERKEDU DITANYA MANIFESTO PKR UNTUK #PRKPermatangPauh #CukuplahKamiPulak

on Friday, May 1, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Parti Keadilan Rakyat (PKR) masih belum mendedahkan manifestonya dalam Pilihan Raya Kecil (PKR) Parlimen Permatang Pauh walaupun kempen memasuki hari keenam pada Khamis.

Malah calonya, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sendiri tercengang ketika diajukan soalan berhubung janji-janji yang dilakukannya jika diberi peluang menjadi wakil rakyat di kawasan berkenaan.

Mengelak untuk mengulas lanjut mengenai isu berkenaan, Dr Wan Azizah sebaliknya menyatakan bahawa parti itu mahu menunggu manifesto yang akan dilancarkan parti lawannya.

"Manifesto? Oh…tak apa, kita tunggu BN dulu," katanya pada sidang media di Yayasan Aman di sini, Khamis.

Pada PRK yang akan diadakan pada 7 Mei ini, Dr Wan Azizah berhadapan saingan empat penjuru menentang calon Barisan Nasional (BN), Suhaimi Sabudin; Azman Shah Othman dari Parti Rakyat Malaysia (PRM) dan seorang calon Bebas, Salleh Isahak.

Pada Rabu, Pengerusi Badan Perhubungan Umno Pulau Pinang Datuk Seri Zainal Abidin Osman meminta PKR mengumumkan manifesto mereka sekiranya jujur untuk berkhidmat kepada penduduk di sini.

Barisan Nasional (BN) dijangka akan melancarkan manifesto PRK Parlimen Permatang Pauh pada Khamis yang merangkumi sektor ekonomi, kebajikan, pendidikan, perumahan, komuniti dan keselamatan untuk penduduk Parlimen itu sekiranya BN menang pada PRK 7 Mei ini. 


One Response

  1. Anonymous says:

    Manifesto tak ada! Air MANI 4 cm dalam dubur saiful adalah!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.