..

..

VIDEO SAMSENG PKR KUBANG SEMANG HINA HUKUM HUDUD PERJUANGAN PEMUDA PAS #PRKPermatangPauh

on Wednesday, May 6, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsFlashmob ahli  Pemuda PAS P.Pinang hari ini di depan Masjid Kubang Semang mencatat sejarah hitam di kubu kuat mereka sendiri  apabila hukum hudud  perjuangan utama mereka dihina dan dimalukan oleh PKR . Menurut catatat sejarah , Pas Kubang Semang merupakan antara cawangan teawal ditubuhkan di Seberang Perai . Di mana maruah ahli-ahli PAS Permatang Pauh  yang  mana perjuangan menegakkan hukum Allah ini ditentang begitu angkuh  oleh rakan sekutu mereka sendiri ?? 


Isu Hudud di PRK Permatang Pauh ternyata merupakan satu isu hangat  dan membuka mata banyak pihak tentang sikap sebenar PKR yang terang-terang  menolak hudud .

Akar umbi PAS di Permatang Pauh masih lagi  berpegang kepada Hudud, perjuangan asas PAS tetapi PKR dengan angkuh  cuba menutup isu Hudud ini dengan pelbagai taktik kotor seperti insiden ini 

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.