..

..

TUN M TELAH MURAHKAN DIRINYA SEMATA-MATA ADA AGENDA

on Wednesday, May 20, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 6 Comments


Tindakan  Tun M yang terus  menghentam Najib dengan pelbagai isu  supaya berundur kini membuka banyak pekung sikap sebenarnya beliau yang dulu cakap sekarang cakap lain .

Duta Besar Malaysia di Indonesia , Datuk Seri Zahrain Hashim menganggap tindakan Tun M sebenanya memurahkan dirinya sebagai negarawan yang disanjung .

Semasa pemerintahannya , Tun M menyeru jangan mempercayai media asing tetapi hari ini beliau berpakat  dengan  media asing memburukkan negara.

Selain itu , soal-soal seperti isu penyelewengan , bail out konsortium perkapalan  , Perwaja semasa pemerintahannya  juga tidak dijawab beliau .

 Tetapi  hari ini beliau masih tidak puas hati  isu-isu yang dituduh kepada PM dan kerajaan walaupun telah dijawab telus .







6 Responses

  1. Anonymous says:

    bolih caya mamat ni

  2. Anonymous says:

    Si Katak berbunyi lagi....x lama lagi hari mau hujan.....

  3. Anonymous says:

    Biasala... semua menteri nak jaga jawatan masing-masing..
    Jika dibandingkan Tun dengan Najib.. mestilah mereka akan menyebelahi Najib dan seterusnya menjaga kepentingan masing-masing

  4. Apa jasa besar mamat ni pada negara????? Merusuh ditengah jalan nak selamatkan Anwar... bila terjatuh di tepi longkang..terus lompat salahkan Anwar... Sampah macam ni pun boleh jadi DUTA ke????.. Kenapa dia marahkan TUN yang bersuara untuk rakyat macam aku... Kau tunggulah kalau BN kalah dia akan lompat balik....Tunggu...

  5. Katak pun katak lah..gaji dan elaun berpuluh ribu sebulan dia sakau. .ko menyalak arf arf arf Kat sini dapat apè?

  6. Anonymous says:

    tgk ramai yg komen kt sini pon dh tau puak pentaksub Tun M bkn mau penjelasan tp nk Tun hentam PM jer pong....dasar melayu yg msh layu mcm tu ler,nk tgk org gaduh pastu bersorak Tun hebatttttttttttt dulu Tun keparattttttt

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.