..

..

TERKINI ! ANGIN PERUBAHAN DI PERMATANG PAUH , RUMAH AHLI PAS KG TUN SARDON SOKONG BN #PRKPermatangPauh

on Saturday, May 2, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsBaki 5 hari lagi tempoh berkempen mula menampakkan angin perubahan di PRK Permatang Pauh.

Ramai ahli PAS akar umbi  kini sudah menolak calon PKR Wan Azizah @ Jijah walaupun PAS Permatang Pauh buat U Turn menyokong kempen PKR .

Gambar ini diambil di sebuah rumah ahli PAS seumur hidup   di Kg Tun Sardon yang boleh ditafsirkan tuan rumah ini adalah ahli PAS ( rumah hijau ) dan  insyarat bendera BN dipasang itu menggambarkan beliau seluruh keluarga akan mengundi Suhaimi Sabudin di PRK Permatang Pauh pada 7 Mei nanti

Ini kerana calon PKR Wan Azizah merupakan pemimpin yang lantang  menolak hukum hudud yang hendak dilaksanakan di Kelantan  yang dibawa PAS menerusi Presiden Datuk Seri Abd Hadi Awang .

Pastinya 1 Undi PKR 1 UNDI TOLAK HUDUD yang dikempen oleh Dewan Pemuda PAS Bagan kini mula berkesan dan janji mereka 10 ribu undi ahli PAS akan merosakkan Wan Azizah jelas terbukti benar .Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.