..

..

RUMAH MAMPU MILIK P.PINANG MAHAL ATAU MELAYU SUDAH KAYA TAK MAHU BELI ?

on Monday, May 18, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
Tahniah pengundi Melayu P.Pinang yang memilih kerajaan DAP di PRU13 yang lalu . Ini kerana melalui surat daripada Bahagian Perumahan SUK P.Pinang  membuktikan sejak mereka memerintah 2008  telah berjaya mengkayakan orang Melayu , India dan kaum lain di negeri ini .

Bayangkan 33  pemohon rumah mampu milik tak melebihi RM300 ribu  di Daerah Barat Daya didominasi kaum CIna seramai 32 dan Melayu hanya 1 pemohon !!

Memang adil dan telus   betul dasar  kerajaan DAP ini .

Tapi admin bersangka baik kerana mungkin rumah mampu milik kerajaan DAP   ini harga  RM299,999.9 dan   mengakibatkan orang Melayu dan kaum lain hanya mampu tengok je rumah dan harga di atas kertas.***Untung orang Johor  & Sabah dapat rumah rakyat PPR oleh kerajaan Pusat dengan harga jauh lebih rendah dari ini .

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.