..

..

POSTER CERAMAH PRESIDEN PAS DI PERMATANG PAUH ADALAH PALSU ! #KakWan4pp #PRKPermatangPauh

on Tuesday, May 5, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Begitu desperado sekali pihak tertentu yang merekacipta poster palsu ceramah Presiden PAS pada malam terakhir sebelum hari pengundian . 

Mustahil yang membikin adalah BN dan pastinya pihak yang terdesak  mahu mengambil kesempatan diketika jentera PAS langsung tak turun berkempen kali ini di PRK Permatang Pauh 

Kalau betul Hadi mahu ke hadir Permatang Pauh , sudah lama dia turun . 

Haru s diingatkan Hadi Awang pernah berkata Wan Azizah semasa tanding PRK Kajang bagi menjadi MB Selangor adalah seorang pemimpin yang tidak berkebolehan !!Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata Wan Azizah ditolak bukan disebabkan gender tetapi syarat melantik pemimpin mestilah seorang yang mempunyai kebolehan. 
"Dia nak lantik pemimpin ini banyak syarat-syarat dia. Antaranya pemimpin itu sendiri mesti ada kebolehan, kelayakannya untuk jadi pemimpin. 
"Kalau daripada awal lagi dia tidak ada kebolehan untuk jawab soalan di Parlimen, untuk soal di Parlimen, soal dalam Dewan Negeri, nak berdialog dengan lawan dalam Dewan Negeri pun tak boleh, macam mana nak jadi pemimpin? Ini tak boleh. 
"Jadi syarat-syarat ni dah tidak lepas, bila tidak lepas syarat ni maka tak boleh jadi pemimpin, bukan dengan sebab perempuan dengan sebab lelaki.seterusnyaLeave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.