..

..

JANDA MELETUP KEMPEN UNTUK MAMA SAMPAI KE KUIL #PRKPermatangPauh

on Monday, May 4, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Kalau bapaknya borek anaknya rintik ..  janda meletup Izzah  hari ini sanggup kempen untuk ibunya  di  upacara keagamaan di kuil India di Seberang Jaya . 
Menurut sumber , difahamkan ramai orang India yang menyertai upacara sembahyang turut  terkejut melihat kehadiran  Nurul Izzah bersama YB DAP   RSN Rayer .
Rayer yang terkenal dengan kalimat CELAKA UMNO kini  semakin tension kena marah dengan Guan Eng pasal    trend pengundi India di Seberang Jaya   sudah lagi tidak mempercayai PKR terutama   di Taman Siakap . 
Pastinya kehadiran janda ini ke kuil merupakan taktik baru mewakili kempen  ibunya sebagai calon . 
Apa mereka nak heran sebab matlamat menghalalkan cara ,janji menang  .....
image
image


One Response

  1. Anonymous says:

    Buat banner dan masukkan gambar si janda ni sedang menyembah (lihat pada tangannya) dewa orang-orang hindu dan seterusnya pasang di seberapa banyak tempat di Permatang Pauh supaya orang-orang Islam di sana dapat menilai sendiri jenis apakah keluarga anak beranak ini. Ini adalah peluang keemasan yang tidak patut dilepaskan di saat-saat akhir kempen. Ingat.... macam mana Tengku Razaleigh kalah pada pemilihan UMNO sebagai Presiden di era Dr Mahathir dulu...........memakai tengkolok berlambangkan salib Kristian.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.