..

..

HUDUD : SALLEH MAN TUDUH AHLI PAS BAGAN PENGACAU KE #PRKPermatangPauh

on Saturday, May 2, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


"Saya tak rasa isu hudud akan memberi kesan kepada pengundi, sebab orang Islam dah faham.
Selain itu, ditanya mengenai tindakan sekumpulan ahli dan aktivis PAS Kawasan Bagan yang mengadakan demonstrasi di hadapan Masjid Batu, Kampung Pertama bagi menyatakan bantahan terhadap Wan Azizah, Salleh bagaimanapun mendakwa mereka didalangi Umno.
“Saya rasa mereka didalangi Umno sebab wajah-wajah mereka selama ini pun adalah ejen Umno.
“Kalau mereka betul-betul ahli PAS, mereka tidak akan bertindak sedemikian. Tambahan pula mereka dari Bagan, kenapa datang ke sini ganggu kawasan ini?” soalnya. klik di siniKomen GPB 
Salleh Man Adun PAS Permatang Pauh nampaknya memang berang sekumpulan Pemuda PAS Bagan yang cuba membawa isu hudud ke PRK Permatang Pauh dan menggesa agar  ahli PAS di kawasan ini agar  jangan mengundi Calon PKR yang menolak hudud . 
Janji Pemuda PAS Bagan bahawa 10 ribu undi ahli Pas di sini akan rosak di PRK Permatang Pauh pastinya memang menggerunkan PKR dan Wan Azizah 


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.