..

..

ALAHAI AMK , CAWANGAN UMNO INI DAH LAMA TUTUP PUN JADI ISU #PRKPermatangPauh

on Friday, May 1, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No CommentsSebentar tadi Adun Sbrg Jaya PKR Dr Afif Bahardin dengan bangga mengumumkan 68 orang UMNO Guar Jering Jaya umur keluar parti dan masuk PKR Guar Jering . Malah mereka turut menghentam cakap Calon BN Suhaimi Sabudin kononnya kebajikan mereka diabaikan .

Kesian betul kepada AMK ni , isu lapuk hal cawangan UMNO pun mereka jaja . Sebenarnya Cawangan Guar Jering Jaya ini sudah lama dibubarkan .

Asri yang bercakap itu adalah orang UMNO kecewa sebab kalah lawan Ketua Pemuda Cawangan Guar Jering dengan Suhaimi Sabudin . Bila kalah tubuhkan cawangan baru dan majoritinya ahli orang luar kampung itu dan hanya 9 orang pengundi berdaftar di PDM berkenaan .

Punca Cawangan ini dibubarkan ialah kerana cawangan tak cukup korum dan mesyuarat dibatalkan. Jadi ini menyebabkan beliau marah dan kita tak terkejut di masuk PKR hari ini ..

Jadi , tak timbul pun isu Calon BN tak menjaga kebajikan mereka dan itu skrip rekaan AMK untuk menghentam Suhaimi yang hingga kini bersih daripada apa-apa isu .
** Afif jaga kawasan Seberang Jaya tu dulu , ramai dok meluat kat hang  ..tak payah menyibuk kawasan lain ..


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.