..

..

3 ORANG PENGUNDI KAUM CINA GUNA ALAMAT RUMAH KETUA PEMUDA UMNO PERMATANG PAUH

on Wednesday, May 6, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments

Kantoi !!   

3 pengundi hantu berbangsa Cina telah kantoi dengan menggunakan alamat rumah Ketua Pemuda UMNO Permatang Pauh, Abu Bakar Sidekh Zainul Abidin. Ia melalui handbill maklumat daftar pemilih  milik PKR  yang dihantar ke setiap rumah pengundi . 

Dulu semasa PRU13 , tiada pun  3 orang  ini di alamat rumah  KP UMNO Pmtg Pauh  ini. 

Kali ini PRK Permatang Pauh mereka muncul macam hantu di rumah KP UMNO Pmtg Pauh yang telah menduduki rumah berkenaan di alamat No. 25, Taman Arowana, Permatang Tengah, Pulau Pinang .


3 pengundi Cina masing-masing bernama Cheng Pei Cian, Cheng Wei Te dan Cheng Jia Gian langsung  tidak mempunyai hubungan persaudaraan dengan Ketua Pemuda UMNO ini.

DIfahamkan  satu laporan polis akan dibuat pada pukul 4.00 petang ini dan sidang media oleh Ketua Pemuda UMNO berkenaan akan dibuat selepas itu. 

Adakah  3 orang pengundi hantu  ini untuk memenangkan PKR di Permatang Pauh ?

 Ternyata mereka sering menyalahkan SPR tentang pengundi hantu tetapi ternyata banyak hantu di Permatang Pauh  ini membantu PKR menang  . 


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Jembalang bangsat!

  2. Anonymous says:

    x kan spr x tahu akan hal ini? Pelik juga sebab makumat pengundi smua ada pada spr. Jika ada perkara yg boleh menimbukan curiga perlu disiasat.

  3. Anonymous says:

    Bukan ke alamat mesti ikut alamat di kad pengenalan...SPR di rasuah ke?...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.