..

..

POSTER BN " CUKUPLAH KAMI PULAK DISABOTAJ " , TAKUT PENGUNDI TERPENGARUH #PRKPermatangPauh

on Thursday, April 30, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Entah hantu apa yang merasuk jiwa mereka hinggakan poster calon Barisan Nasional Saudara Suhaimi Sabudin di toreh sedemikian rupa.Dalam kempen Pilihan Raya Kecil Permatang Pauh kali ini , pembangkang khususnya PKR dilihat begitu terdesak sekali untuk meyakinkan pengundi supaya memilih Wan Azizah.

Sepanjang proses kempen yang bermula sebaik selesai pencalonan pada 25 April 2015 yang lalu , PKR tidak dapat menyerang keperibadian calon Barisan Nasional seperti mana yang sering mereka lakukan sebelum ini.

Malah kehadiran Saudara Suhaimi di program-program menerima sambutan yang cukup hebat daripada masyarakat tanpa mengira bangsa dan agama.

Mungkin disebabkan itu maka ada dikalangan mereka yang melepaskan geram di sepanduk dan poster-poster BN yang dipasang sekitar Parlimen Permatang Pauh.


Sabotaj poster BN di Bukit Indera Muda , Penanti    

Apa pun sikap sebegini menunjukkan kepada kita betapa PKR sedang terdesak ! Kepada warga Permatang Pauh jom kita lakarkan sejarah dengan memilih Suhaimi Sabudin sebagai Ahli Parlimen Permatang Pauh yang baru !


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.