..

..

DULU SAMM GELAR AKTA HASUTAN BODOH LAPUK TAPI SEKARANG GUNA !!

on Thursday, April 9, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 5 CommentsChegubard PKR  dan SAMM  memang spesis organisasi batu api dan itu mereka dilihat cuba  ambil kesempatan untuk membuat laporan POLIS ke atas Tun M  agar disiasat di bawah akta Hasutan kerana kenyataanya mengenai kes pembunuhan Altantuya  .

Tetapi mereka ini juga satu jenias  spesis lupa diri  kerana sebelum ini merekalah paling kuat menghentam akta Hasutan ini sehingga digelar pembodohan dan lapok “Penggunaan Akta Hasutan ini adalah satu pembodohan malah mangsanya bukan sahaja ahli politik tetapi pelajar, ahli akedemik, pendakwah agama termasuk rakyat biasa.
“Lebih parah lagi ia hanya digunakan kepada individu yang melawan rejim penguasa sahaja, manakala Menteri dan penyokong rejim boleh berkata apa sahaja di khalayak tanpa dikenakan tindakan.
“Sekali lagi SAMM mengecam tindakan menggunakan akta lapuk dalam usaha berterusan memperbodohkan rakyat ini,” katanya lagi.klik di sini

Hari ini  demi menghalalkan matlamat rakusnya , dia sanggup arahkan macai-macainya membuat laporan Polis menggunakan akta Hasutan yang digelarkan sebelum ini  pembodohan dan lapuk  .

5 Responses

 1. Anonymous says:

  Puak2 ni akan gunakan apa cara sekalipun bagi memastikan DSN kekal sehingga PRU14....kalau dulu di hina di caci dsbnya kini DSN & DSR kesayangan mereka....

 2. maae says:

  Tiada pendirian, kenapa kita perlu layan ? Spesis yang tidak lain mencari keuntungan duniawi.

 3. Anonymous says:

  ada aku kisah kata mahathir

 4. Anonymous says:

  Jangan buang masa pihak polis le yang mana kes itu tidak kemana pun.Tun tidak mengatakan pada sesiapa dan ayat itu umum dan ayat itu mahu tahu Sirul dapat arahan siapa,itu aje.

 5. Anonymous says:

  Barua DAP hendak jatuh Melayu, pengkhianat.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.