..

..

BNBBC PERTAHAN PM @NajibRazak , ANGGAP SERANGAN MAHATHIR DAH PERSONAL !

on Monday, April 6, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments




-  Tan Sri Shahrir Samad, Pengerusi Majlis Ahli Parlimen BN (BNBBC) adakan sidang media sokong PM dalam hadapi kritikan Tun Mahathir. Ini bukan cara patut Tun (Mahathir) lakukan.

-  BNBBC bukan rubber stamp, bukan sokong membabi buta, kata Tan Sri Shahrir. Lebih 30 Ahli Parlimen BN hadir dalam sidang media di bangunan Parlimen sebentar tadi.

-  PELIK, kes Altantuya dah lalui semua proses mahkamah. Tan Sri Shahrir kata kenapa kini kata-kata (Sirul) jadi bernilai. PM dah bersumpah sebagai orang Islam.

- Tan Sri Shahrir anggap serangan Tun Mahathir kini dah personal. Sebab itu kami bersuara dan nyata pendirian. Akui dah jumpa PM tanya sendiri macam-macam.

- Ada hal-hal BNBBC (ahli 79 MP) boleh tolong jawab seperti 1MDB, beli jet, GST, BR1M. Tan Sri Shahrir kata ada yang PM perlu jawab sendiri. Ini tak masalah.

- KALAU Tun Mahathir kata sayang parti, kami juga sayang, kata Tan Sri Shahrir. Sebagai MP tahu senario di bawah. Ikrar akan terus pertahankan BN PRU14.

- Tan Sri Shahrir kata kritikan Tun Dr Mahathir pada Pak Lah dulu beza dengan Datuk Seri Najib kini. Kalau kami diam ia tidak bawa kesudahan. Sokong PM sebab lihat perubahan.

- SAYA ada tanya PM apa hal you dengan Dr Mahathir. Kata Tan Sri Shahrir PM jawab 'hot and cold' dan beliau pun confuse. Dah gitu,kini kami perlu bersuara.

-Rangkuman sms Agendanews 6/4/2015-


** Syabas BNBBC  yang bertindak matang  hadapi situasi ini ..


4 Responses

  1. Anonymous says:

    Kalau BNBBC cakap macam tu....ini semua personal kita sebagai rayaat kena tanyalah kalau kita yang ramai ni tanya takan BNBBC cakap kita ni personal pulak kan .Mari kita ramai ramai tanya najib tentang IMDB dan sebagainya ...biar najib jawab sampai kita faham dan puashati sebab duit negara ni.

  2. Anonymous says:

    http://www.therakyatpost.com/news/2015/04/04/im-done-being-quiet-says-dr-m/

  3. Anonymous says:

    30 orang saja, sumpah banyak orang boleh sumpah mereka ingat Allah tak buat apa nanti akan makan diri sendiri, Jangan main agama. Cara dia tadbir negara memang teruk, rakyat hendak tahu juga semua perkara-perkara yang berlaku.

  4. Anonymous says:

    rakyat pun naktau jugak apa yg personal sgt...1mdb..redza anak tiri najib buat filem.. beli harta kat us pakai duit sapa...rakyat nak tau jugak..kes altantuya pun sbb rakyat kesian sirul dan azilah kena gantung sbb ikut arahan..bnbbc takkan takmau jawab kut

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.