..

..

RAFIZI DICABAR TUNJUK BUKTI ROSMAH MENYELIA BELI JET KERAJAAN

on Thursday, March 26, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments

- Tomahan Ahli Parlimen Pandan Rafizi Ramli mengaitkan isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor menyelia pembelian jet kerajaan A320 baru hanyalah tuduhan liar.

Pegawai Tugas Khas Perdana Menteri Datuk Rizal Mansor berkata, Rafizi tidak lari dengan trend politik murah pakatan pembangkang dengan mengaitkan apa sahaja isu terhadap isteri Perdana Menteri.

"Saya pula nak cabar Rafizi Ramli tunjuk bukti dan bersumpah bahawa Datin Seri Rosmah menyelia kerja (pembelian A320) yang beliau (Rafizi) sebut! (kalau dia anak jantan lah, kalau tak seperti kita semua sedia maklumlah).

"Jika beliau gagalh menunjukkan sebarang bukti kukuh dan bersumpah, jelaslah beliau layak digelar PEMBOHONG No, 1 Malaysia. Macam ini ke kualiti bekas pelajar MCKK (Kolej Melayu Kuala Kangsar)?," soalnya kepada Rafizi menerusi laman sosial Facebooknya, hari ini.

Rafizi sebelum ini mendakwa Rosmah ke Indianapolis selama tujuh hari sewaktu suaminya Datuk Seri Najib Tun Razak dalam jelajah bantuan rakyat sewaktu negara dilanda banjir tahun lepas.

Dakwa Rafizi, Rosmah menaiki jet kerjaan untuk ke Indianapolis bagi menyelia pembelian jet baru.

"NO! NO! NO! TAK ADA! Datin Seri Rosmah tidak berada di Indianapolis sepertimana TUDUHAN LIAR YB Pandan," tegas Rizal lagi


3 Responses

  1. Anonymous says:

    Kenapa biarkan LEMBU ni terlepas..SAMAN LA..jangan setakat berani cakap aje...SAMAN sampai melayu sial ni bangkrap. Kalau senyap aje bermakna tuduhan tu betul. Rosnah apa cita eh..

  2. Anonymous says:

    Pondan ni memang MENIPU je kerja dia....ikut gaya abang non dia...dua2 pondan MERBAHAYA yang MENIPU seluruh negara!

  3. Anonymous says:

    SALAM BRO,AKU KESIAN DENGAN ANAK-ANAK DIA YANG SETIAP HARI TENGOK BAPAK DIA ORANG ASYIK MEMBOHONG AJE.AKU RISAU NANTI AKHIRNYA SIRAFIZIBABI NI KENA KELENTONG DENGAN ANAK-ANAK DIA.KAH......KAH.....KAH....KAH.....

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.