..

..

KEBENARAN SANGGAH FITNAH , SIJIL NIKAH ANAK PM HANTARAN USD500K MENIPU !

on Friday, March 20, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Dahsyat...dunia akhir zaman ni. Fitnah sudah menjadi makanan harian puak puak PR lebih-lebih lagi terhadap keluarga PM yang kini selamat menikahkan anak perempuannya kelmarin . . 

Malah ada rakan FB meluahkan di FB Dr Asyraf Wajdi  bahawa beliau  sendiri menerima wasap sijil tersebut dari  orang bergelar ustaz. . Tak siasat apa, terus sebar saja.

Bila dilansungkan pernikahan , baru admin fikir tak logik sekali RM5 ribu untuk mas kahwin tapi hantaran sehingga USD 500K !! 

Hari ini kebenaran telah ditunjukkan Allah bila Dr Asyraf Wajdi mendedahkan sijil nikah anak PM telah dipalsukan !

Pastinya orang dalam JAWI yang menyokong Pakatan menyebarkan fitnah ini dan memalsukan angka terbabit untuk memburukkan keluarga PM . 
2 Responses

  1. Anonymous says:

    Kalau betul orang dalam..pecat saja..jgn ada tolak ansur lagi..ini bukan lagi manusia..tapi dah dajal yg dihasut syaitan. Buat satu pengajaran jgn setakat cakap saja.

  2. Anonymous says:

    Disini telah jelas bahawa kebanyakkan kaki tangan kerajaan sebenarnya pendokong dan penyokong tegar Pakatan yang menggunakan jawatan sebagai kakitangan kerajaan untuk memalsukan dokumen yang mereka lihat..
    tak pernah bersyukur gaji kerajaan bagi pastu bagi anak bini makan dengan cara buat perbuatan memfitnah..berhenti la kalau hanya duduk sebagai kakitangan kerajaan tapi sebenarnya berfikiran seperti YAHUDI.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.