..

..

VIDEO : DEMO SABOTAJ PKR UNTUK PROGRAM TS SHAFEE GAGAL !

on Sunday, February 22, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 CommentsSudah agak lama tidak melihat  demontrasi PKR bertembung Pemuda UMNO dan malam tadi baru baru mereka  kena buku bertemu ruas. 

Demo sabotaj PKR yang dirancang Cabang Pmtg Pauh diketuai Amir Ghazali dan Dr Afif  untuk program ceramah TS Shafee Abdullah adalah GAGAL ! 

Mereka seperti sudah hilang arah dan aura selepas DSAI dipenjarakan . Ini dapat dilihat kehadiran penyokong mereka dalam 30 orang sahaja dan ahli Pemuda UMNO lagi ramai hingga menenggelamkan suara mereka . Difahamkan penyokong PAS tidak turun pada demo malam tadi dan hanya macai PKR sahaha . 


Mereka hanya mampu menjerit   laungan reformasi  untuk mematahkan hujah dan soalan  oleh kumpulan pemuda Umno dilihat bersemangat ..
Apabila seorang ahli Pemuda  persoalkan bagaimana air mani Anwar tertinggal didalam dubur saiful, &  persoalan mengapa peguambela Anwar, Gopal Sri Ram dedahkan wujud hubungan seks liwat suka sama suka .. mereka seolah-olah terdiam dan malu . 
Malah Ketua Pemuda Umno Bukit Mertajam  persoalkan kemana perginya 14 orang saksi alibi Anwar & Mengapa saksi ini ditarik keluar oleh pasukan peguambela pada saat akhir pun mereka gagal tampi menjawab serta merta . Walaupun di luar berlaku kekecohan dengan sabotaj ini , kehadiran hadirin seramai 300 orang memenuhi dewan politeknik jelas menunjukkan rakyat Pmtg Pauh khususnya tidak gentar ancaman PKR dan mereka  mahu tahu kebenaran disebalik kes liwat Anwar ini yang disampaikan Pendakwaraya TS Shafee Abdullah . 


Ternyata demo PKR di depan politeknik semalam memalukan mereka sendiri !!!3 Responses

 1. Anonymous says:

  Diorang mana tahu erti malu? Ketum diorang dah ajar cara2 menebalkan kulit setebal kulit babi!

 2. BN - BERANI DEDAHKAN KEBENARAN

  PKR - TAKUT KEBENARAN DI KETAHUI

  pilihan ditangan anda...

 3. Anonymous says:

  Mmg macai2 Melayu permatang pauh sangat TAKSUB pd KETUM ALDAJJAL nih smpai akal dah tak wujud lagi dlm kepala mreka. Termasuklah sekor Ostad PAS MACAI di Kubang Semang, Ostad Abdulmutalib Maaruf, bongkak dgn puak PR. Ostad haramjadahni lah pencacai kuat Ketum di Permatang Pauh, duk hasut budak2 student jgk!

  Checklh klu xpercaya.. pondok batu nya tepi hgway BKE ke Kulim.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.