..

..

SELEPAS PASMA , IMPIAN KELANTAN PULAK UNTUK MALUKAN ULAMA PAS !!

on Sunday, February 1, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments

Selepas anaknya Guan Eng mengecam menghentam kerajaan PAS Kelantan pasal tak buat kerja waktu  banjir di akhbar Sin Chew Daily ,  tiba-tiba ada program GIK  ( Gabungan Impian Kelantan ) dibuat di negeri itu .

Melihat daripada senarai pemimpin yang hadir  , GIK ini digerakkan geng Anwarinas a.k.a Pro Anwar Ibrahim dalam PAS dengan kerjasama DAP . 

Ia satu tamparan hebat kepada kerajaan PAS Kelantan diterajui  MB Datuk Ahmad Yaakob yang pro ulama dan menyokong Presiden . 


 Malah di twitter Kit Siang , seperti anaknya mereka kini mengecam gaya  PAS  memerintah negeri  Kelantan yang dilihat mundur .Apakah Kelantan yang merupakan negeri terakhir PAS diperintah pro ulama akan cuba disabotaj GIK yang kini  mendapat sokongan DAP ??
Ternyata  ramai betul musuh dalam selimat PAS kini sedang bergerak untuk cantas dan sailang pro ulama dalam PAS  .  

Tapi sayang  pemimpin2 atasan PAS masih lagi lena dan tidor dan tidak sedar bahawa  rakan sekutu mereka DAP kini sedang cuba tikam dari belakang .

4 Responses

 1. Anonymous says:

  Bila dah TAK BANJIR barulah semua kafir harbi ini muncul di Kota Bahru...Nampak sangat niat buruk. LKS sibuk2 pasal Kelantan tiba-tiba je kenapa?

 2. Anonymous says:

  Apa mcm skrg...geng ulamak....

  Mau duduk.diam lagi kahh??

  Depa masuk dlm rumah kamu dan berak di ruang tamu...

 3. Anonymous says:

  SALAM SEMUA UNTUK SAUDARA-SAUDARAKU ORANG KELANTAN ! BANGKITLAH DAN SEDARLAH BAHAWA MUSUH SEBENAR KAMU TELAH BERTANDANG KE RUMAH KAMU! JANGAN JADI PAK KADOK,MENANG SORAK KAMPONG TERGADAI !

 4. Tergadai pun tak pa.. Takdir. ..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.