..

..

MISTERI KENAPA GAMBAR SIRUL DENGAN PM DISEBARKAN MACAI PEMBANGKANG ?

on Monday, February 9, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments



 Sebelum ini GPB telah mengupas Misteri Kenapa  Australia lokasi pilihan Sirul   dan kali ini tenyata ia benar   satu komplot konspirasi oleh tangan-tangan ghaib nun jauh  di Australia sedang bergerak  .

Ia bermula dengan  sekeping gambar  Koperal  Sirul Azhar bersama Perdana Menteri telah mula  disebarkan oleh FB Pakatan Rakyat .

Motifnya mudah iaitu mengaitkan  PM DS Mohd Najib Tun Razak dengan Sirul Azhar seperti mana taktik  mereka buat kepada Saiful Bukhari Azlan selepas melaporkan kepada polis bahawa  beliau  diliwat DSAI .



 Cukup-cukup la  taktik desperado terdesak ini kerana rakyat akhirnya dapat menilai bahawa ini satu  penipuan melalui sekeping gambar  sepertimana  berlaku kepada Saiful Bukhari .

Gambar Sirul bersama PM itu adalah perkara biasa antara bodyguard dengan boss dan tiada special pun .

Semua orang ingin bergambar dengan PM termasuknya  bodyguard beliau sendiri yang pastinya mempunyai akses lebih lama .

Kalau betul Sirul mahu kaitkan dengan PM , kenapa bicara  di mahkamah tidak dikeluarkan gambar ini ?





3 Responses

  1. Anonymous says:

    Teruk beno gayanya pembangkang ni. Diorang ingat rakyat bodo ke apa. Sblm altantuya kena bom, sirul adalah bodyguard najib, memang la akan ada gambar diorang berdua. Kesian tektik desperado mcm tu. Lemah.

  2. Anonymous says:

    tindakan terdesak oleh desperado

  3. Anonymous says:

    napelah penyokong2 umno bangsat haramjadah pukibabi sial anak haram ni masih mempunyai otak babi campur anjing ? apa korang semua dah kena bagi makan taik najib dan rosmah puaka tu agaknya..x leh nak bezakan fitnah dan kenyataan...ni la penyokong umno yg pemikiran tahap BEBAL BANGANG BODOH BANGANG BINGAI & KELDAI...

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.