..

..

KP MCA BERSEKONGKOL DAP PROTES ISMAIL SABRI DIHENTAM MEDIA SOSIAL !

on Tuesday, February 3, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments


Isu kenyataan  Menteri DS Ismail Sabri menghentam peniaga Cina yang degil menaikkan harga barang terus mendapat sokongan pelbagai pihak walaupun diprotes KP MCA .


Bekas pembantu peguam Anwar iaitu Yuktes Vijay juga turut  mengkritik sikap Ketua Pemuda MCA yang dilihat hanya cepat bising kenyataan Menteri DS Ismail Sabri tapi lari pecut 100 m bila Tony Pua kritik 1MDB dan PM .
4 Responses

  1. Anonymous says:

    Kalau MCA nak pertahankan peniaga kekal dengan harga mahal, itu berarti MCA tidak sehaluan dengan UMNO/BN yang membela rakyat. Yang demikian MCA boleh keluar daripada BN. Jalan dah lain2. Tak sehaluan lagi. Are you understand?

  2. Kita tunggu Ulama Besar DUKE dan UIA pula guna karisma mereka. ..pengikut dan peminat mereka ribu ribu...dan diikuti oleh Tok Guru Tok Guru sekolah pondok...dan ramai lagi...Boikot dengan nawaitu kerana ALLAH dan kamu akan lihat siapa yang akan tersungkor kelak...jangan sampai Bako gudang dan kedai china macam di Medan udahlah. ..nanti bengkrap syarikat insurans...keh keh keh

  3. Anonymous says:

    Elok MCA join Dap je...

  4. Anonymous says:

    Tendang MCA keluar daripada BN kerana hanya menjadi liabiliti kepada BN.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.