..

..

JIKA TIADA TELESIDANG DENGAN SIRUL HARI INI , MR BEAN PAS KAKI KENCING !!

on Monday, February 23, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Hari ini Mr Bean Mahfuz yang menjadi tukang silat mewakili Anwarinas PAS menjanjikan akan diadakan telesidang khas dengan Sirul Azhar kononnya mahu mendedahkan motif dan cerita sebenar pembunuhan .

Apa pun GPB nak tunggu apakah diadakan telesidang ini atau tidak kerana bukan mudah  untuk mereka mewawanca Sirul yang kini berada dalam kawalan Imigresen Australia dan perlu mendapat kelulusan .

GPB agak musykil dakwaan Mahfuz bahawa beliau boleh telefon dan email dengan Sirul . Kira hebat juga kemudahan pusat tahanan Australia ini boleh benarkan panggilan jauh dibuat dan juga email lagi .
Apa pun kita tunggu berita dari tukang karut Mr Bean PAS ini ...






Ketua Penerangan PAS Datuk Mahfuz Omar berkata, sidang media secara telesidang bersama Sirul Azhar Umar tetap diadakan esok.

Walaupun terdapat laporan yang mengatakan Jabatan Imigresen Australia tidak membenarkan sebarang temubual diadakan bersama bekas anggota Unit Tindakan Khas (UTK) itu, namun Mahfuz berkata sidang media tetap dijalankan dan sebarang kemungkinan hanya akan diketahui esok.

"Ya, tetap akan dibuat. Pada pukul 11.33 pagi. (Sebarang kemungkinan) tak tahu. Esok baru kita akan tahu. Selama ini saya ada telefon dia (Sirul), bercakap dengan dia dan saya pun ada e-mel dengan dia.

"Saya dah dapat persetujuan dia dulu, baru saya umumkan mengenai sidang media itu dan dia setuju," kata Mahfuz ketika dihubungi Malaysiakin


One Response

  1. Anonymous says:

    yang aku rasa pelik ibni ajaib ialah begitu ramai yang percaya dengan temberang mr bean tu. pakai otak logik sudah la. sirul di ostolia tu ada dalam tahanan pihak berkuasa negara tersebut. bukan lepas bebas macam pelancong. makahai punya temberang, boleh sms, boleh email dan lagi haru boleh call!!! mana2 negarapun, tahanan mesti berada dalam pengawasan rapi, sementelah lagi sirul bukan warga ostolia dan telah dijatuhi hukuman mati di sini. boleh atau tidak boleh diektradisi bukan soalnya. yang penting sirul dalam tahanan dan tak mungkin lepas bebas walaupun di ostolia. mr bean ingat pihak berkuasa ostolia dengan mudah boleh beri kebenaran guna phone, internet dan sebagainya. aku tak heran kalau mr bean tu bongok sebab sedari dulupun dia begitu, yang aku nak tergelak ialah kenapa ramai sangat yang bersedia tadah mulut untuk telan kencing dia. betul2 heran tau tak!!

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.