..

..

BILA MELAYU HILANG KUASA , INILAH PADAHNYA BERLAKU DI P.PINANG

on Tuesday, February 24, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments



Tahniah dan pada muka  pengundi Melayu PR...ubah lagi ...dasar samarata samarasa DAP  yang dipejuangkan terus rakus  dilaksanakan di P.Pinang  .

Dahulu semasa awal pemerintahan dasar DEB dihapuskan tetapi masuk penggal kedua pemerintahan terus dihapuskan hari diskaun 5 % bagi lot Bumiputra untuk semua rumah kos rendah , sederhana dan mampu milik

Sudah terang lagi bersuluh, apa sahaja yang berkaitan dengan keistimewaan orang Melayu akan dihapuskan satu persatu DAP di negeri ini dan itu perjuangan mereka .

Kalau ditanya kepada ikon Melayu DAP seperti Dyana , Rara .. mereka ini pasti berkata tak perlu sebab  ini  baru adil kepada semua kaum di Malaysia .

Bila  Bumi sudah dipijak orang dan Melayu dah hilang beginilah jadinya ...


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Lot mana? Lot tu memang ada syarat lain ler tu? Silap2 syarat tu time zaman be end lagi. Tak habis2 fitnah.

  2. Anonymous says:

    Yang hairannya ada lagi Melayu yang kaki jilat serta barua DAP tapi nak harap UMNO pun sudah tak kuasa masa dulu pun bagi muka kat Gerakan sekarang masing-masing rasa perbuatan masing-masing.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.