..

..

TAPAK PROJEK KONDO MEWAH DI BANDAR PERDA SEPERTI KAT HONG KONG ?

on Thursday, January 15, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Ini kondo nak naik Hong Kong ke Singapore ?

Sebab tengok besar nala punya bahasa Cina ...

Hairan betul GPB , pejabat HQ  MPSP  tak sampai 2 km  je  yang meluluskan projek kondo mewah BM City di Bandar Perda ini boleh buat bodoh dengan tulisan besar nala dalam bahasa Cina dan pinggirkan bahasa kebangsaan  .

Apakah mereka tak nampak atau buat bodoh ??

Atau pun  kondo ini hanya untuk Cina sahaja sebab mereka je yang mampu ..

YDP MPSP kalau boleh jangan dok seronok sangat main ice bucket challenge je sampai terlepas pandang papan iklan seperti ini . Sekurang-kurangnya letak la bahasa inggeris ke bukannnya bahasa Cina .





Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.