..

..

MENGAPA POLIS P.PINANG DIBAWA GUAN ENG TARIK PELABUR HONG KONG & TAIWAN ?

on Saturday, January 24, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment
Belum pernah lagi sejak 2008 , POLIS P.Pinang dipergunakan kerajaan DAP  sebagai bahan untuk menarik pelaburan ke negeri ini .

Kali ini ia benar-benar berlaku dan 4 hari lawatan ke Hong Kong & Taiwan oleh  Guan Eng &   Betty membawa 3 pegawai kanan Polis termasuk seorang OCPD .

Apa yang tersirat disebalik lawatan membawa POLIS ini oleh kerajaan DAP ??

Seluruh negara tahu yang Lim Gone Egg sering bertelagah dengan Ketua Polis Negara didalam banyak isu politik yang membabitkan ketenteraman rakyat.Baru-baru ini juga sekali lagi Guan Eng menuduh Ketua Polis Negara sebagai tidak adil.
LimGone Egg membenci serta menuduh Ketua Polis Negara dengan pelbagai kecaman serta memalukan, masih ada lagi anggota Polis sendiri yang sanggup berbaik dengan Setiausaha Agung DAP tersebut.Apakah lawatan pegawai Polis P.Pinang direstui oleh IGP ??

Anda bekerja dengan kerajaan Persekutuan bukannya kerajaan Negeri .


Amat malang sekali ..mudahnya  lupa  pegawai ini  terhadap apa  telah dimaki & dicaci oleh LGE terhadap POLIS . 

Mereka tak tahu mereka sedang dipergunakan oleh Guan Eng dan DAP untuk kepentingan politik  . 

Kesannya . selepas ini makin besar kepala la dia & angkuh kerana kini dianggap  Polis sudah bekerjasama baik dengan kerajaan DAP . 


Harus diingatkan NGO Melayu Islam negeri ini  sudah mula  mempersoal siasatan Polis P.Pinang berhubung  isu kalimah Allah terhadap Guan Eng di buat laporan polis tahun lepas. 

Jangan sampai rakyat pulak yang mempersoal selepas melihat lawatan mesra kerajaan DAP dengan pegawai kanan Polis negeri ini . 
One Response

  1. Maybe polis memantau Lim Guang Eng sehingga ke luar negara.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.