..

..

BILA RAFIZI PERLEKEH BLOGGER PR TAK CERDIK UNTUK KENAKAN BN ISU MINYAK

on Saturday, January 10, 2015 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment


Rafizi bersama Rakyat atau peniaga minyak ??

Itu persoalan dikalangan rakyat tentang tindakan Rafizi U TURN  yang sokong peniaga minyak dengan menghentam kerajaan yang melakukan kaedah apungan bulan menentukan harga minyak .

Malah blogger PR Ameno World  sendiri menghentam Rafizi dengan menyindir  " Selamatkan station minyak ialah perjuangan Rafizi kini "


Selain itu , ke mana cakap dan janji  kempen  Rafizi jika harga minyak turun maka harga barang akan turun ?

Mengapa Rafizi tak desak peniaga2 turunkan harga barang ??  Maknanya dia memang kaki kencing rakyat pada PRU13 lalu .



One Response

  1. Anonymous says:

    KAh kah kah kah kah....pondan tu nak checkmate BN??

    Sama macam dia nak checkmate dengan langkah Kejang ke?

    Ni lah dia buktinya kenapa puak2 pondan macam si fizi dan abang non kesayangan dia tu dianggap sangat bahaya dalam mana2 agama pun. Puak2 dua alam ni yang gelap dan hitam di hati dan jiwa. Mendengki dan membenci adalah amalan harian "manusia" seperti fizi dan abang non.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.