..

..

TERKINI ! PM BALIK SEGERA KE KELANTAN HARI INI TINJAU SITUASI BANJIR #PRAY4PANTAITIMUR

on Friday, December 26, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 4 Comments







Maklumat terkini dari SUPOL PM Datuk Paduka Ghazali Ibrahim , PM DS Mohd Najib Tun Razak dijangka pulang segera ke Malaysia hari ini . Ia disebarkan di FB  Ahli Parlimen Langkawi Ir Nawawi  yang mendapat jawapan dari SUPOL PM sendiri . 

 Beliau memendekkan percutiannya di Hawai akan terus mendarat di Kota Bharu bagi mendapat maklumat lanjut situasi terkini banjir di negeri Pantai Timur . 

Tentu ramai penyokong pembangkang cakap " lepas kena marah rakyat  baru nak pulang balik " ..

Sebenarnya inilah sikap pemimpin tanggungjawab kepada rakyat dan negaranya . 

Selepas selesai  tugasnya bertemu Presiden AS terus segera pulang ke tanahair bagi menguruskan pulak operasi menyelamat dan menghantar bekalan makanan kepada mangsa banjir . 

2 kerja dalam satu masa dilakukan PM ...

Terima kasih PM  ................


4 Responses

  1. Anonymous says:

    hahahahahahahah

  2. Anonymous says:

    Ini bukan tandas prihatin tapi part of control damage yg dah berlaku.


    Dia dah busuk nama.

    Dia dah tak ada value dah.
    Prihatin lepas seluruh negara kecuali macai macai puas nak cover.

    Nasihat saya. Bila landing Nanti rosmah tak payah ikut. Jgn bagi org bertambah meluat.

    Nanti di tv3 akan highlights rosmah...

    X payah...

    Saya bukan Ahli pembangkang.
    Tapi bukan umno...

  3. Anonymous says:

    jgn duk layan puak pembangkang tu..tu keje dia dah duk balun org je,,PM ada tugas dia,,takkan dia nk bg tahu semua org apa dia buat,,
    kdg tu karenah pembankang ni kita gelihati jugak..dia baca org lain cam dia juaga takde keje..hahahahaa

  4. Anonymous says:

    Aku tk suka sgt dia ni. Tpi aku tau diam2 dia buat keje yg penting result. Ini aku tabik. Bila bagus aku tabik . najib kau bukan tuhan tpi dgn ada nya kau kat cni mayb kta semua rasa konfiden.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.