..

..

SEBARAN FITNAH MACAI LEMBU PR KING JASON KANTOI BOHONG ! #PRAY4PANTAITIMUR

on Sunday, December 28, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment

Akhirnya fitnah  facebooker pembangkang King JASON kantoi ... tagline MENENTANG DENGAN FAKTA  " patut ditukar menentang dengan bohong ...hahaha..

Post di page nya mengenai penemuan mayat kanak-kanak didawak di Kuala Krai sebenarnya adalah FITNAH dan ia sebenarnya berlaku di Indonesia . 

Apabila dah kantoi bohong dan dimaki oleh pengikut pagesnya , dia meroyan marah kepada yang print screen fitnahnya . 

Selain itu , terdapat juga lagi fitnah dilemparkan oleh FB macai PR iaitu  Silbi Natiays atau bila diterbalikkan ialah  SYAITAN IBLIS  yang memfitnah bantuan NGO iaitu PMIUM disekat oleh UMNO..
GPB yakin ini kerja buat RBA yang ingin memecahbelahkan penyatuan umat Islam bagi membantu mangsa banjir di Kelantan .  Menggunakan nama Persatuan Mahasiswa Islam UM jelas bagi membangkitkan kemarahan mahasiswa terhadap UMNO dan kerajaan . 

Malah PMIUM sendir menafikan tuduhan fitnah FB macai PR  .

Jadi , kepada rakyat Malaysia ,, jangan mudah terpedaya dengan berita -berita & gambar yang meragukan jika kita tidak tahu kesahihannya .  

One Response

  1. Anonymous says:

    Polis patut TANGKAP je mereka ni, tunggu apa lagi?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.