..

..

RAFIZI DAH GELABAH ,TERPAKSA SPIN SAMAN NAJIB PASAL PERTAHAN SUBSIDI @NajibRazak

on Thursday, December 4, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 3 Comments







Hari ini PM DS Najib telah membuat keputusan tepat memberi notis saman kepada Rafizi Ramli yang telah memfitnah beliau dan isteri dengan berniat jahat .

Tetapi Rafizi yang terkenal dengan spin menipunya seperti Guan Eng berbohong mendakwa bahawa saman PM terhadapnya adalah disebabkan pertahan subsidi untuk rakyat.  Ini kerja nak menarik simpati rakyat kepada dirinya dan pembangkang 

Itu sebabnya dia hanya  menunjukkan muka hadapan surat dari Peguam Hafarizam Wan & Aisha Mubarak   tetapi  sebab mengapa saman itu dihantar  tidak ditunjukkan . 


 Anda boleh rujuk di bawah apa yang difitnah Rafizi penipu ini yang menghasut rakyat membenci PM .

Jangan bagi muka lagi kepada penipu dan kaki fitnah ini !!











3 Responses

  1. Anonymous says:

    SAMANNNNNNNNNNNNN jangan tak SAMANNNNNNNNN!!!! Biar dia terduduk, kalau nak tunggu dia kena cancer lidah pun entah bila...mamat ini masa mak dia mengandungkan dia dulu kuat mengumpat dan hasut orang sebab itu dia sekarang jadi macam ni...

  2. Anonymous says:

    Peduli pulak yer ko imej PM di mata rakyat...yang ko dok memburuk2kan imej PM dimata rakyat tu ape kejadahnya???? Setan betui la bingai lahabau ni...aku bukan nak backup najib sgt...tp bila si biawak ni cakap putar belit mcm la dia baik sgt tu yang buat menyampak tahap babi tu....lahanat...mmg copypaste perangai si Ketum jadah tu...sebijik!!!!

  3. Anonymous says:

    setuju dengan lu anon 12:09... peduli apa ko rafigay dengan imej PM sedangkan ko pun asyik nak penjahanam imej dia.. banggang wal bebal la ko ni..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.