..

..

PEMUDA UMNO PP HANTAR BEKALAN BARANG BANTU MANGSA BANJIR PERAK @Rrafizal @azwanbro @dzainalabidin

on Sunday, December 28, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Kelmarin Pemuda UMNO P.Pinang telah   menghantar barang keperluan mangsa banjir di negeri Perak menerusi konvoi Misi Bantuan Kemanusiaan . Antara barangan yang dihantar ialah beras , gula , roti , air mineral , pampers , selimut & pakaian untuk keperluan mangsa banjir sekitar Kuala Kangsar . 


Ia disumbangkan   beberapa Ketua Umno Bahagian seperti Kepala Batas, Tanjung , Permatang Pauh , Bayan Baru , Jelutong  , Nashmir Holding serta melalui individu2 . 
GPB yakin usaha  Pemuda UMNO Negeri merupakan parti politik yang pertama dari negeri P.Pinang  mengambil inisiatif menghantar barang keperluan  bagi membantu  mangsa banjir .

Nak harapkan kepada kerajaan DAP ?   CM Penang pun masih lagi seronok bercuti di Paris walaupun negeri kini sedang menerima hujan lebat setiap hari sejak Ahad lepas. 

Kepada pakar komen untuk ajar cara menyelamat mangsa & sebar berita palsu kata ramai mati  , kalau boleh turun menjadi sukarelawan adalah lebih baik seperti ini . Pejabat YBU Perak : Lokasi pengumpulan barangan untuk mangsa banjir  

BERAS 300 KAMPIT SUMBANGAN KEMENTERIAN 
PERTANIAN & INDUSTRI ASAS TANI Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.