..

..

MP BN MACHANG KECEWA BERAS DIAGIHNYA JADI MANGSA FITNAH MACAI PAS !

on Monday, December 29, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 7 Comments



Ahli Parlimen Machang, Datuk Ahmad Jazlan Yaakub kecewa dengan sikap penyokong parti tertentu yang memfitnah beliau kononnya lambat mengagihkan beras kepada mangsa banjir kerana mahu meletak logo Barisan Nasional dan muka beliau terlebih dahulu di setiap kampit beras.
IMG-20141228-WA0123
Menurut Ahmad Jazlan, beras yang dihantar merupakan stok sedia ada yang beliau simpan yang memang beliau sediakan sejak selepas menang pilihan raya bagi urusan sedekah dan hadiah kepada penduduk kawasannya yang memerlukan.
“Niat saya ikhlas, apabila ada bencana seperti ini saya gunakan apa sahaja stok yang ada untuk memberi bantuan ke tempat-tempat yang boleh dihantar. Saya tidak ada niat langsung untuk ambil kesempatan masa banjir seperti ini untuk dapat ‘laba politik’.”
Screenshot_2014-12-28-19-34-21


7 Responses

  1. Zahar says:

    Ni sekor lagi perangai haram jadah PAS.
    Bekas setpol MB PAS kdh dlu.. mcm Yahudi..
    Punya dengki busuk hati dan kaki hasut supaya timbui rasa benci pd Krjn tak tentu pasai.
    Boleh bayang mcm mana kotoq dan bebai nya perangai macai2 PAS.. pemimpin atas PAS lg busuk. Timbalan Ketua Pemuda tp perangai mcm haram jadah. agama depa duk celah kangkang.. !!

    Ni dia FB haram Sanusi md noor haram jadah
    https://www.facebook.com/muhammadsanusi.mdnor?pnref=story

  2. Anonymous says:

    Nama jer PAS Parti SLAM tapi peel sumua "SELAM"!!

    Macam SIAL!!!

  3. Lycan says:

    Orang PAS memang bijak dalam hal2 macam ni...nama je parti Islam...Tak guna sesen pun!!!!!!

  4. Lycan says:

    Orang PAS mmang macam tu.....fitnah je yg tahu....

  5. Anonymous says:

    Kempen PRU13 menatang bemda .masa tu beliau belum lagi jadi MP Macang. macamana dekat plastik tu tulis Ahli Parlimen Macang. Kalua tulis calon Parlimen macang bolehlah kata fitnah. mmg haramjadah pemimpin BN . sealalu nak nama. macai-macai UMNO pun jagan jadi bangang sama

  6. Anonymous says:

    Yang ampunya diri dah explain tu betulah. Yang nak pertikai lagi tu wat apa? Sengaja nak cari pasal je anon 2.45.

  7. Anonymous says:

    spesis dajal anon2;45 sepatutnya dah mampus tenggelam banjir.. penyokong peliwat tak insaf ...

    pembawa bala pada umat islam

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.