..

..

AL KISAH VETERAN DAP GILA PUBLISITI MURAHAN TURUN BANJIR DI KELANTAN

on Tuesday, December 30, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 Comment



One Response

  1. Anonymous says:

    Hangpa perasan tak gmbr depa2 ni hanyalah blatarbelakangkan keadaan banjir tanpa ada mangsa2 yg sebenar.
    Ini maknanya depa pi ambik gmbr saja nak tjk kat pecacai depa konon depa pun prihatin. Satu lg gmbr mat sabu tgglm sekerat dada. Semua tu photo ops saja.
    Yg kafir mmg sentiasa menipu yg islam pun knp ikut sama?

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.