..

..

AGM PERKASA MEDAN BERBALAH & KUTUK SESAMA MELAYU ?

on Sunday, December 14, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
AGM Perkasa hari ini mendapat liputan meluas media termasuk portal pembangkang.  Apa yang menyedihkan ia menjadi pentas menghentam pemimpin UMNO dan paling teruk memaki hamun dengan perkataaan  "BANGSAT "

 Kalau mereka nak menyuarakan tentang hak keistimewaan Melayu seperti biasiswa , itu memang perjuangan mereka . Tetapi dengan cara memaki dan mengutuk pemimpin UMNO   , itu bukan cara dan budaya Melayu dalam menegur  . 

Dalam ucapan sama, Ibrahim turut mengingatkan beberapa pemimpin Umno supaya tidak "menyentuh" NGO itu dan sebuah lagi NGO lantang Melayu, ISMA.Beliau menamakan Pengerusi Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC) Datuk Nur Jazlan Mohamed, bekas ahli parlimen Temerloh Datuk Saifuddin Abdullah, Ketua Pemuda Khairy Jamaluddin dan Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah Datuk Seri Salleh Said Keruak.“Kepada Jazlan, Saifudin Abdullah, KJ dan Salleh Keruak, kita bukan nak bermusuh."Kalau tak boleh nak bela Melayu, jangan sentuh PERKASA dan ISMA,” katanya.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.