..

..

TERKINI ! USM NASIHAT GENG MAHASEWEL FAHMI ZAINAL BEREDAR

on Saturday, November 15, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 1 CommentHari ini seperti yang kita ketahui pelajar mahasewel belaan PR Fahmi Zainol yang terkenal rempuh pagar UM  akan datang ke USM .

Menurut sumber , pihak USM sekarang ini menasihat beliau dan rakan-rakanya  agar tidak meneruskan himpunan bagi ini yang menggangu mahasiswa di sini . 

Apakah dia dan rakan-rakanya akan terus berdegil atau mengubah lokasi seperti mana semalam di UUM ??  staf pejabat  Guan Eng iaitu Zainol Faqar turut hadir ..apa dia buat di situ ??NASIHAT TUN M KEPADA BUDAK MAHASEWEL MELAYU SEPERTI FAHMI ZAINOLOne Response

  1. Anonymous says:

    BUKAN SUSAH NAK ROSAK. HILANG TUMPUAN KPD PELAJARAN. MENDESAK UTK MELAKUKAN KERJA YG DILARANG DAN DIBENCI ORG DAN PIHAK BERKUASA. DAH SALAH GUNA PAKAI BIASISWA, DAH CENDERONG BERPROTES. DAH BERSEDIA GUNA PEGUAM NAK MENENTANG. SUDAH MULA MENJADI KEPALA BATU UTK KERJA2 PEMBANGKANG. HEBAT ANAK MELAYU INI.

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.