..

..

CM PENANG MELUDAH KE LANGIT BILA NASIHAT TENTANG TAK TUNAI JANJI

on Sunday, November 2, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments


Layak ke Guan Eng bercakap tentang tak tunai janji dan komitmen kepada rakyat ?? 
Bila ditanya Malaysiakini tentang Pakatan akan berpecah selepas ketiadaan Anwar , Guan Eng tiba-tiba menasihat kepada rakan2 nya dalam Pakatan bahawa mereka boleh berpecah jika ada yang tidak menunaikan janji kepada rakyat . 

Selama ini yang bercakap itu tunaikan janji ke ??  Selama 2 penggal memerintah P.Pinang apa mereka buat untuk mengatasi banjir di negeri ini ??
Malah dalam isu perumahan mampu milik hendak dibina agensi kerajaan Persekutuan seperti PERDA dan JKP turut berdepan halangan yang diberikan alasan  tak masuk akal . KLIK DI SINI
Ternyata Guan Eng di P.Pinang hanya  layak digelar  CM Tin KOSONG saja ..


Pakatan Rakyat memenangi dua penggal di Pulau Pinang, apakah rekod mereka dalam menangani banjir di negeri Pulau Mutiara Timur itu?
Banjir, banjir dan lebih banyak banjir!

Jikalau diberi satu penggal pun Guan Eng tidak dapat menyelesaikan masalah banjir di negeri yang kecil seperti Pulau Pinang, apakah dia pasti dapat selesaikan masalah banjir di negeri yang sebesar Pahang dalam masa satu penggal? 
Ini benar-benar lawak antarabangsa!,” kata Presiden Pertubuhan Pasukan SEMUT, Malaysia, Datuk Huan Cheng Guan.
Katanya, apabila ada malapetaka dan bencana, Guan Eng selalu menuding jari kepada Kerajaan Persekutuan dan Barisan Nasional, seolah-olah BN dan Perdana Menteri bertanggungjawab ke atas segala-galanya.

“Dia lupakah kerajaan Pakatan turut diberi mandat oleh rakyat Pulau Pinang untuk mentadbir negeri dengan efisien dan efektif. klik di sini


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.