..

..

BILA SURAU DIJADIKAN PENTAS POLITIK MAHASEWEL PR HASUT PELAJAR

on Saturday, November 15, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - No Comments
1) Dulu Teo Nie Ching, ketika jadi Ahli Parlimen DAP Serdang masuk ke dalam surau di Kajang beri tazkirah masa bulan Ramadhan. 

2) Kini ada versi baru, Bawani, ahli Parti Sosialis Malaysia (PSM) masuk di sebuah surau berhampiran UUM untuk beri tazkirah. 

3) Kali ini pendengarnya pelbagai bangsa. Masuk ke dalam surau. Apakah yang mereka ini begitu terdesak hingga masuk ke surau untuk bercerita hal politik?

4) Jelajah Menghasut tidak boleh gunakan tempat lain selain surau untuk menghasut?

5) Tindakan ini amat biadap dan kurang ajar. Mahasiswa pro PAS di UUM sudah tidak merasa apa apa rumah Allah dipergunakan sebegitu rupa?

6) Mahasiswa UUM sudah boleh melihat sendiri kelakuan sebenar pelajar pelajar pembangkang ini. Usah beri muka lagi kepada mereka untuk perbodohkan mahasiswa.

7) Ayuh bangkit pertahankan kesucian Islam dan maruah agama di UUM. Tindakan mereka ini sudah terlalu kurang ajar. Pihak berkenaan perlu ambil tindakan tegas terhadap mereka yang menjatuhkan imej rumah ibadat umat Islam ini.

8) Saya amat berharap bekas bekas pemimpin pelajar yang beragama Islam mengutuk keras tindakan bodoh Fahmi Zainol dan Bawani ini menyalah gunakan surau untuk tujuan politik.sumber   FB : Azrinizam Ibrahim 


Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.