..

..

TANDA KEJATUHAN ANWAR, CERAMAH RAKYAT HAKIM NEGARA GAGAL DI SEBERANG JAYA

on Wednesday, October 22, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Tanda-tanda kejatuhan Anwar semakin teserlah di hari-hari  terakhir beliau  menjelang 28 Oktober samada akan merengkok semula dalam penjara . 

Ia dapat dilihat sendiri ceramah Rakyat Hakim Negara di Tapak Ekspo Sbrg Jaya malam tadi yang hanya dihadiri 1000 orang dan ketika jam 10.30 malam dianggarkan  400 orang . 

Ceramah ini bukannya di Kedah tetapi di Parlimen beliau sendiri iaitu Permatang Pauh  !!

Ini bukti  jelas semakin ramai yang menunjukkan sikap negatif ke atas Anwar Ibrahim di mana setiap kali beliau menghadapi kes mahkamah akan mengheret rakyat ke jalanraya ,

Di Permatang Pauh sendiri , ramai penyokongnya sendiri tidak puas hati apabila  mereka tidak dibela  Anwar Ibrahim  seperti isu   peniaga Medan Selera  Tenggiri yang mana kadar sewa dinaikkan 100% daripada RM120 kepada RM240  oleh kerajaan DAP . 

Adakah mereka ini sanggup lagi hadir bersolidariti untuk Anwar seperti malam ini ? Itu lah hukum karma tuhan  ... sebelum PRU13 dahulu Anwar dipuja & disokong kuat  oleh macainya dan juga majoriti kaum CINA di negara ini tapi hari ini di saat beliau tak sanggup mencium  pintu penjara semula ,  tidak ramai lagi sanggup datang mendengar ucapannya lagi .

Mereka lebih senang duduk di rumah menonton TV bersama keluarga daripada basah lencun baju kena hujan di ceramah Anwar  . 


Jadi , desakan  NGO LENSA agar Anwar bersara dari politik agar  rakyat di negara tidak terus diheret ke jalanranya setiap kali dia hadapi kes mahkamah adalah tepat kerana sudah ramai MUAK dengan penipuannya .


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Permatang pauh adalah lubuk anwar..mustahil penyokong tegar tak turun..apapun..time mengundi..pilihan rakyat adaah anwar...walaupun hari ni tak ramai....hidup anwar..

  2. Anonymous says:

    Rakyat hakim negara adalah SALAH !! Undang2 HAQ HAKIM RAKYAT DAN NEGARA. HAQ HUKUM BATIL

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.