..

..

PERMATANG PAUH DILANDA BANJIR & RAKYAT HAKIM NEGARA

on Sunday, October 19, 2014 by Generasi Pejuang Bangsa
 - 2 Comments


Bulan Oktober di Permatang Pauh dan bila berlaku hujan lebat maka banjir di beberapa buah kampung seperti Pmtg Rawa, Tanah Liat  dan sebagainya .

Di manakah Ahli Parlimen DS Anwar Ibrahim ?? 

Adakah dia akan hadir  menjenguk rakyatnya di kawasannya ini ?

Semestinya tidak sebab sekarang Anwar berada di London dan hanya akan balik pada 22 Okt 2014 untuk ceramah bagi mengajak rakyat Pmtg Pauh bangkit bela dirinya menghadap keputusan kes liwat pada 28 Oktober ini . 

Yang turun menjenguk & menyampaikan bantuan   hanyalah daripada  UMNO Bahagian Pmtg Pauh diketuai Datuk Mohd Zaidi Hj Mohd Said setiap kali berlaku banjir dalam parlimen ini . 


2 Responses

  1. Anonymous says:

    Rakyat Permatang Pauh tetap sokong DS Anwar Ibrahim. Rakyat Permatang Pauh sanggup menempuh banjir kerana itu adalah dugaan Allah agar kami sentiasa berdiri teguh di belakang DS Anwar Ibrahim. Kami tak kisah pun banjir ke apa ke.... bukan DS Anwar Ibrahim yg nak soh banjir... dah mmg nak banjir... kami ikut jer lahh.... kami tetap sokong DS Anwar Ibrahim. UMNO nak bagi bantuan... kami terima jerr... maruah ka apa org nak kata ka. kami peduli apa.... maruah kami tetap pada DS Anwar Ibrahim... org yang di pilih Allah utk kami

  2. Anonymous says:

    semangat nampak

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sebarang maklumat yang hendak diberikan boleh email kepada pbpejuangbangsa@gmail.com
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.

Followers

Created by Generasi Pejuang Bangsa. Powered by Blogger.
© GENERASI PEJUANG BANGSA. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com.